CONVENTIEPREMIE GOEDGEKEURD, OOK VOOR ELKE ASO

Paleis der Academiën – Hertogsstraat 1, 1000 Brussel Accreditering aangevraagd (registreer u hier om punten te ontvangen. Registratie pas definitief na ondertekenen aanwezigheidslijst op de dag zelf) Programma 10.00-10.20 uur: Wilfried De Backer (voorzitter Commissie MANAMA, Vlaamse Interuniversitaire Raad, Universitair Ziekenhuis Antwerpen):  “MANAMA en de erkenning geneesheer-specialist” (uitrol van MANAMA en communautarisering van erkenningscommissies na de zesde […]

Geschreven door vaso

Op 09/30/2012
"

Meer lezen

Recent werd eindelijk de ‘extra premie voor geconventioneerde zorgverleners‘ goedgekeurd! 

Elke zorgverlener die geconventioneerd is en een bepaalde minimum activiteit haalt, heeft hierdoor recht op een bijkomende premie. Voor artsen bedraagt dit heden 1045 euro extra per jaar dat men rechtstreeks van de overheid krijgt. Dit bedrag is om de geconventioneerde zorgverlener te belonen dat zij geconventioneerd blijven en om ze te compenseren voor de extra kosten die daardoor gemaakt worden. Dit bedrag is aldus verschillend van de RIZIV premie. De conventiepremie wordt rechtstreeks uitbetaald op het opgegeven rekeningnummer. 

Dankzij VASO krijgen ook alle artsen in opleiding deze extra premie. Voor ons is er géén minimumactiviteit die gehaald moet worden. Elke ASO heeft namelijk recht op deze premie.  

Wat moet je zelf doen? De premie wordt automatisch uitgekeerd, maar jij moet wel een rekeningnummer achterlaten op de website van progezondheid.be. De premie verschijnt nadien op je bankrekening tussen juni en december 2023.  

Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!  

Het VASO bestuur
 

0 reacties