Enquête Artsenkrant: hoe uw werkomstandigheden verbeteren?

Vindt u dat de overheid en de ziekenhuizen structurele maatregelen moeten treffen om u en uw partner beter te ondersteunen tijdens de zwangerschap en de kinderjaren van uw kroost? Krijgt u te maken met ongewenst gedrag vanwege patiënten of collega’s? Voelt u zich voldoende gewapend om te reageren tegen pestgedrag? Vindt u dat vrouwelijke artsen […]

Geschreven door vaso

Op 02/02/2017
"

Meer lezen

Vindt u dat de overheid en de ziekenhuizen structurele maatregelen moeten treffen om u en uw partner beter te ondersteunen tijdens de zwangerschap en de kinderjaren van uw kroost? Krijgt u te maken met ongewenst gedrag vanwege patiënten of collega’s? Voelt u zich voldoende gewapend om te reageren tegen pestgedrag? Vindt u dat vrouwelijke artsen dezelfde carrièremogelijkheden hebben dan mannen?

Artsenkrant nodigt u uit om deel te nemen aan deze grote enquête over uw werkomstandigheden. De resultaten, die worden gepubliceerd ter gelegenheid van de Internationale vrouwendag, zullen zonder twijfel een breed debat op gang brengen.

www.artsenkrant.com/enquete

0 reacties