Doorstart VASO

Op de laatste vergadering van de nationale ASO-vereniging VASO-AMSF werd besloten om een doorstart te maken als louter Vlaamse vereniging voor Artsen-specialisten in opleiding, VASO. We maakten deze beslissing in overleg met de Franstalige ASO’s om zo de ASO’s aan binnen beide gemeenschappen op een betere en vlottere manier te vertegenwoordigen. Deze beslissing is geenszins […]

Geschreven door vaso

Op 01/28/2019
"

Meer lezen

Op de laatste vergadering van de nationale ASO-vereniging VASO-AMSF werd besloten om een doorstart te maken als louter Vlaamse vereniging voor Artsen-specialisten in opleiding, VASO.

We maakten deze beslissing in overleg met de Franstalige ASO’s om zo de ASO’s aan binnen beide gemeenschappen op een betere en vlottere manier te vertegenwoordigen.

Deze beslissing is geenszins een negatieve keuze. Zo maken we er met het nieuwe bestuur een speerpunt van om op assertieve wijze contact te blijven houden met onze Franstalige collega’s van CIMACs (de vorig jaar opgerichte Franstalige ASO-vereniging). Zo vaak als mogelijk willen we trachten een gezamenlijk standpunt naar buiten te dragen. Daarnaast zullen we onze Franstalige collega’s op de hoogte houden van de ontwikkelingen op vlak van de opleiding van artsen binnen de Vlaamse gemeenschap.

Deze doorstart biedt verder ook opportuniteiten. Zo biedt het ons de mogelijkheid ons meer te profileren op gemeenschapsmaterie. We denken in eerste instantie aan dossiers zoals de Master specialistische Geneeskunde en de subcontingentering.

0 reacties