Rapport legislatuur 2014-2019 en Memorandum verkiezingen 2019

Naar aanleiding van de verkiezingen 26 mei 2019 stellen we met de vereniging van arts-specialisten in opleiding ons memorandum voor. Hierin willen we aangeven welke punten wij als prioriteit naar voren schuiven in de volgende legislatuur. Op Federaal niveau denken we in eerste instantie aan de verdere uitwerking van het groenboek voor de financiering en […]

Geschreven door vaso

Op 03/28/2019
"

Meer lezen

Naar aanleiding van de verkiezingen 26 mei 2019 stellen we met de vereniging van arts-specialisten in opleiding ons memorandum voor. Hierin willen we aangeven welke punten wij als prioriteit naar voren schuiven in de volgende legislatuur.
Op Federaal niveau denken we in eerste instantie aan de verdere uitwerking van het groenboek voor de financiering en programmatie van stages voor artsen en voornamelijk de kwaliteitszorg van de opleiding hieraan gekoppeld. Daarnaast plaatsen we (nogmaals) ons sociaal statuut en de arbeidsomstandigheden en -voorwaarden op tafel. Op niveau van de Vlaamse gemeenschap zijn we benieuwd naar het beleid dat gevoerd zal worden omtrent de subquota. Tot op heden werden wij hier jammer genoeg niet in betrokken ondanks meermaals aandringen.

Naast het memorandum stelden wij ook een rapport op voor de afgelopen legislatuur. Zoals u kan zien krijgt deze legislatuur van ons een (nipt) voldoende. We zijn erkentelijk voor het vele werk dat gebeurde en de goede wil die vaak aanwezig was. Al moet gezegd worden dat vele dossiers nog in de steigers staan, niet volledig geïmplementeerd werden of dat we de uitvoering van beslissingen nog moeten afwachten.

Rapport legislatuur vaso

 

 

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download

0 reacties