Inschrijven

Wil jij ook graag lid worden van de Vlaamse Vereniging voor arts-specialisten in opleiding (VASO) en op de hoogte gehouden worden van de onderwerpen en thema’s die behandeld worden? Laat dan hieronder je gegevens achter!

We sturen je dan het verslag van elke VASO vergadering, de documenten over bepaalde onderwerpen en nieuwtjes en belangrijke actualiteit. Daarnaast geniet je van juridisch advies, ondersteuning van je vragen en bemiddeling bij conflictsituaties. Als lid krijg je ook exclusieve korting op evenementen, webinars en opleidingen!

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN


Sinds 2023 vraagt VASO een jaarlijkse ledenbijdrage om haar werking te kunnen blijven garanderen. Zo zijn juridische bijstand, boekhoudkundige bijstand en administratieve ondersteuning noodzakelijk geworden om alle Vlaamse artsen in opleiding te blijven ondersteunen en bieden we daarnaast exclusieve voordelen aan leden aan!
Ben je niet in staat om deze ledenbijdrage te betalen en wens je toch alle VASO informatie te blijven ontvangen? Mail ons dan op info@vaso.be !


Wil je daarnaast graag meewerken in een specifieke werkgroep van VASO of ons team versterken?
Laat dan hier je gegevens achter!